facebook

Калуш шукає донорів дня відкриття центру медичної реабілітації

Нещодавно голова Калуської громади разом з колегами провели перемовини з Олексієм Дутком, представником UKRHELP FOUNDATION з Сполучених Штатів Америки, округ Кінг штату Вашингтон.

Тематикою бесіди було важливе питання – допомога у відкритті центру медичної реабілітації.

Пише - джерело.

Раніше вже повідомляв, що відділ медичної реабілітації та фізичної терапії, який інтенсивно працює у Калуській районній центральній лікарні, на сьогодні потребує розширення. Тому ми розглядаємо питання створення цілого центру в приміщенні колишньої їдальні, який забезпечив би надання всіх необхідних реабілітаційних послуги як для людей, які перенесли загальні захворювання, таких як інсульт, інфаркт, так і в наслідок травматизму, отриманих під час бойових дій, – каже Андрій Найда.

На одній із зустрічей на нараді Асоціації міст України порекомендували зазначену благодійну організацію із США, яка допомогає Україні в фізичному та психологічному відновленні постраждалих від війни, з медичним забезпеченням, протезуванням.

Читайте також:  На Прикарпатті жінка народила дитину вдома і відмовилася показати її лікарю

У ході розмови, на якій були присутні Наталія Кінаш, заступниця міського голови та керівництво Калуської ЦРЛ, домовилися про сприяння у пошуці міжнародних донорів, а також можливості в подальшому наповнення центру необхідним реабілітаційним обладнанням.





The post Калуш шукає донорів дня відкриття центру медичної реабілітації appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: