facebook

Кафедра управлання соціокультурної діяльності та шоу-бізнесу ПНУ відзначила 10-річчя

6 червня на кафедрі управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулось святкування з нагоди 10-річчя кафедри.

Привітати завітали керівництво університету, інституту, почесні гості і викладачі кафедри. Демонстрацією досягнень студентів у галузі соціокультурної діяльності та шоу-бізнесу стала концертна програма. Також було проведено благодійний збір для воїнів ЗСУ, усі бажаючі могли зробити свій донат у скриньку на вході.

Пише - джерело.

«Івент менеджмент – це те без чого сьогодні не може бути повноцінною організація інституції в Україні і світі. Тому перед усім я хочу подякувати всім за той величезний вклад, який ви зробили, який ви робите щодня для виховання, навчання найкращих студентів. Дякую за те, що завдяки вашим випускникам ми маємо добрий імідж у нашому регіоні. Бажаю багато публікацій з високими індексами цитування, великих професійних успіхів, а найважливіше зберегти позитивний психологічний клімат на кафедрі, який дозволить всім нам в Інституті мистецтв почуватися щасливими людьми, які хочуть творити», – зазначила перша проректорка ПНУ Валентина Якубів.

The post Кафедра управлання соціокультурної діяльності та шоу-бізнесу ПНУ відзначила 10-річчя appeared first on Місто.

Читайте також:  Е-бронювання через “Дію”: у Міноборони розповіли, коли запустять і як працюватиме

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: