facebook

Кадиров після провалу військ РФ на Харківщині заявив про перекидання в Україну своїх “елітних підрозділів”

Глава Чечні (РФ) Рамзан Кадиров заявив, що на “спеціальну воєнну операцію” проти України повернулися його елітні підрозділи. Це сталося після того, як окупанти втекли із займаних територій у Харківській області.

Пише - джерело.

Кадиров заявив, що його війська знову воюють

Кадирова в понеділок, 12 вересня, процитували пропагандистські ЗМІ. Повідомляється, що раніше вказані угруповання “відпочивали”.

“Елітні підрозділи з Чеченської Республіки на чолі з Адамом Делімхановим після наданого відпочинку повернулися в зону “СВО” в Україні”, – сказав Кадиров.

На який саме напрямок було перекинуто загарбників, поки що не уточнюється. При цьому сам Делімханов – член комітету Державної Думи РФ з безпеки та протидії корупції – записав відео із погрозами.

Він порадив “чекати на сюрпризи” та виправдався, що відступ нібито був навмисним.

Читайте також:  Буданов розповів, скільки ще масованих ударів РФ може завдати по Україні

“Вам сьогодні зроблено такий захід, від якого… не втекти. Тож чекайте на сюрпризи. Ми вас чекали, ви цього разу там, де нам потрібно, щоб наші підрозділи знищували вас […], після чого ми наступатимемо по всій лінії фронту “Донецької Народної Республіки”, Херсонської, Запорізької, Харківської, скрізь”, – заявив Делімханов.

Нагадаємо, що наприкінці серпня Служба безпеки України заочно оголосила про підозру Кадирову й двом його найближчим поплічникам. У слідства є беззастережні докази воєнних злочинів вказаних осіб.

Як писав OBOZREVATEL:

– Кадиров раніше поскаржився на бездіяльність командування РФ після звільнення Збройними силами України низки населених пунктів Харківській області. За його словами, через те, що сталося, він має намір “виходити на керівництво країни”.

– Глава Чечні при цьому розмріявся: мовляв, окупанти знову захоплять звільнені міста і “дійдуть до Одеси”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: