facebook

Йшли на заняття з розвитку дітей: З’явилися останні кадри мами з донькою, яку вбuла російська ракета у Вінниці

Під час російського ракетного удару по Вінниці 14 липня загинула маленька дівчинка на ім’я Ліза, її мамі Ірині відірвало ногу. Вони якраз ішли на заняття з раннього розвитку дитини.

Пише - джерело.

Про це повідомили у соцмережах, опублікувавши скриншот з Instagram-story жінки. За її життя зараз борються лікарі.

Внаслідок атаки путінських терористів дитина загинула просто у візочку – у ДСНС України показали фото кривавого злочину росіян.

Побачивши дитину, вбиту Росією, український воїн не зміг стримати сліз. На оприлюднених у мережі кадрах військовий іде вулицею у Вінниці і, з усіх сил намагаючись не розплакатись, розповідає про те, як випадково побачив тіло однієї із вбитих дітей.

“Щойно знесло вітром ноші… Там дитина взагалі… по частинах. С*ка! Йо*ані тварюки!” – не стримав емоцій захисник.


Читайте також:  +18 СТРОГО: Російський фашист військовий ґвалтує дитину, якій кілька місяців. Записує відео для свого товариша. Відео

Загалом унаслідок удару близько 90 людей дістали поранення, 20 – загинули, серед загиблих – троє дітей.

Президент Зеленський назвав ракетний удар РФ по Вінниці “відкритим терористичним актом”.

“Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах, де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Нелюди. Країна-вбивця. Країна-терорист”, – написав глава держави.

– Росія вдарила ракетами по Вінниці 14 липня. У результаті ударів у місті спалахнули пожежі, є жертви серед мирного населення. Російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки;

– Росії люди зраділи кількості убитих мирних українців унаслідок ракетного удару окупаційних військ по Вінниці. Ба більше, звичайні громадяни держави-агресора закликали бити далі по інших містах.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: