facebook

“Йому тепер навіки 21”: у бою з окупантами загинув командир кулеметного відділення з Тернопільщини (ФОТО)

Тернопільщина втрачає найкращих синів. Так, у бою з окупантами загинув командир кулеметного відділення однієї з бойових бригад Збройних Сил України, молодший сержант Богдан Зуляк.

Пише - джерело.


Сумну звістку повідомив начальник другого відділу Чортківського РТЦК та СП підполковник Богдан Вербіцький.

“На Борщівщину надійшла сумна звістка про загибель українського воїна, командира кулеметного відділення однієї з бойових бригад Збройних Сил України, молодшого сержанта Богдана Зуляка із села Збручанське Мельнице-Подільської ОТГ”, – повідомив начальник другого відділу Чортківського РТЦК та СП підполковник Богдан Вербіцький.

Богдан загинув 19 серпня під час ведення бойових дій від осколкових поранень після масованого артилерійського обстрілу.

Читайте також:  Путін до Ердогана: Зупинюся, коли Київ виконає вимоги РФ

Проходив військову службу Богдан за контрактом. Був вправним та професійним військовим, ставав кращим спеціалістом бригади за своєю військово-обліковою спеціальністю. Будував плани, радів життю, нещодавно одружився. Але ненависні рашисти обірвали життя молодого воїна на злеті його кар’єри та початку сімейного життя.

“У лютому, перед початком війни, йому виповнилось тільки 21 рік.Нехай добрий, світлий спомин про нашого Захисника-Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Вічна пам’ять Герою!”, – йдеться у дописі начальника відділу.

Спи спокійно, воїне.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: