facebook

Із якою поташкушкою ти, розпутнику, у гречку стрибав? Якій блудяжці, курвалю, квартиру зняв

Люся знайшла у кишені чоловіка ключі. Далі трапилось дещо несподіване

Пише - джерело.

Люся дуже любила свого чоловіка. Ніколи не мала від нього секретів. Та і він не мав, аж поки одного разу не трапилось дещо несподіване.

Якось у суботу Василь пішов вигуляти собаку. Одягнув спортивну куртку, а та, у якій ходив на роботу залишилася вдома. Дружина тим часом взялася за прибирання.

«Сабацюри два. Страх Божий, як брудно у квартирі. На дивані лежать цілими днями…. не знаю, як дупа їх не болить, а я маю всю хатню роботу робити. На тумбочці м’ясиво недоїдене, на килимі плями від соусу, на хатніх тапочках останки пюре. Як так можна! А той псище не кращий від господаря, ніжку від підставки під телевізор погриз, шерсть свою по всіх кімнатах розгубив… Ледацюги два! Паскудники!» – бубоніла вона собі під ніс, тягаючи за собою пилосмок.

Та так розмахувала від невдоволення руками, що зачепила Василеву куртку. Вона впала і з кишені випав ключ.

«А це ще що таке? – аж побордорвіла жінка. – Із гламурним рожевим котярою… чи то кицька може. Це – не ключ від нашої квартири! А, осоружний гульвіса! Він коханку завів!» – почала верещати Люся.

Читайте також:  Прикарпатець підпалив будинок колишньої дівчини: у вогні ледь не згоріли двоє дітей (ФОТО)

Вона то біліла від думки про зраду, то чорніла від люті, то синіла від того, що дихати ставало важко.

Не довго думаючи, зателефонувала матері:

«Уявляєш, я в нього ключ знайшла! – заголосила у слухавку. – Потвора! А я йому вірила, як мале дитинча! Панькалася з ним, носилася як із мальованим яйцем! А він любаску знайшов!»

«Ой, дівонько моя люба! – заревіла у відповідь Антоніна Петрівна. – Кидай його зараз же, збирай речі і їдь до мене. Не кажи нічого, бо ще переговорить, обмане ще більше. Говорити – не мішки тягати. Вони це, баболюби вміють! І не думай його пробачати! Не буде із пса солонини! Ще моя покійна бабуся казала: «Козла бійся спереду, коня — ззаду, а лиху людину — з обох боків!». Отже, не тягни гуму! Дуй до мене! У понеділок заяву на розлучення понесемо і по всьому! Хай живе собі зі своїми курвами! Не гідний він такої кралечки, як ти, моя лебідонько!»

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: