facebook

Іво Бобул і Лілія Сандулеса через 20 років розлуки знову заспівають разом

Легенди української естради Іво Бобул та Лілія Сандулесу після гучного розставання в 90-их, знову вийдуть на одну сцену. Вони організують цілий тур містами України.

Пише - джерело.

Іво Бобул і Лілія Сандулеса були дуже відомими у 90-ті роки минулого століття. Дует був настільки популярним, що українська діаспора запрошувала їх із гастролями до різних куточків світу. Так, на початку 1993-го пара полетіла до США, де жила і працювала два роки.

Сандулеса була третьою дружиною Бобула. Вони прожили разом 10 років і розлучилися 2002 року. Артисти виступали дуетом. Найвідоміші пісні з їхнього спільного репертуару — “А липи цвітуть”, “Берег любові”

Читайте також:  СИН ПУТІНІСТКИ ТАЇСІЇ ПОВАЛІЙ "ПЕРЕВЗУВСЯ" І СПАНТЕЛИЧИВ ЗАЯВАМИ ПРО "ШТУЧНО СПРОВОКОВАНЕ" РОСІЙСЬКЕ ВТОРГНЕННЯ

У грудні 2022 року Бобул говорив, що практично не спілкується із Сандулесою і навіть не знає, де вона перебуває.

У листопаді 2023 року Бобул, коментуючи шлюб із колишньою, заявив, що причиною їхнього розлучення стала несумісність їхніх характерів.

Лілія Василівна у інтерв’ю зізнавалася, попри розлучення була готова співпрацювати з ексчоловіком і надалі. Однак він був проти.

Легенди української естради Іво Бобул та Лілія Сандулесу після гучного розставання в 90-их, знову вийдуть на одну сцену. Вони організують цілий тур містами України. Про це пише медіа МУЗВАР.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: