facebook

Івано-Франківський аеропорт може припинити приймати літаки

З першого листопада Івано-Франківський аеропорт може припинити приймати літаки.

Пише - джерело.

Про це під час онлайн-звернення повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише Суспільне Карпати.

За словами Руслана Марцінківа, до нього звернулися представники колективу авіадиспетчерів та інженерно-технічного персоналу Івано-Франківської служби обслуговування повітряного руху державного підприємства “Украерорух”.

Вони повідомили, що з першого листопада працівників можуть звільнити. Як наслідок, це призведе до припинення руху авіатранспорту в аеропорту.

“Прикро про це говорити, але є загроза того, що цього року наш аеропорт може перестати приймати літаки. Це великий виклик для Франківська”, – каже міський голова.

Читайте також:  Мер Львова погодився виділити 100 лікарняних місць для франківчан з COVID-19

Також під час звернення він закликав президента та прем’єр-міністра втрутитися в цю ситуацію.

“Попри те, що в аеропорту не все так гладко, але повністю припинення польотів призведе до колапсу нашої економічної ситуації. Вважаю, що аеропорт має бути пріоритетом для держави. Треба спільними зусиллями відновлювати його“, – сказав Руслан Марцінків.

До слова, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук зазначив, що одним із напрямків його роботи на посаді буде модернізація аеропорту. Про це він заявив 16-го грудня на засіданні Кабінету Міністрів України, на якому чиновник представляв свою програму.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: