facebook

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ передала автомобіль швидкої допомоги для обласної лікарні. ФОТО

Сьогодні, 23 березня, на подвір’ї Архієпархіального управління Єпископ-помічник Владика Микола Семенишин здійснив Чин освячення карети швидкої допомоги, яка служитиме для потреб Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Службовий автомобіль вдалося придбати завдяки зусиллям жертводавців. Ними вкотре стала італійська громада апостольського екзархату УГКЦ в Італії з м. Мілану.

Пише - джерело.

Після освячення Владика Микола мовив слова вдячності жертводавцям:

«Дякуємо нашій громаді в Мілані, завдяки яким ми сьогодні можемо передати цю швидку допомогу. Нехай вона служить для спасіння та добра людини».

Відтак Архієрей звернувся до усіх присутніх:

«Ми раді вам передати цю карету швидкої допомоги. Всі ми дбаємо про спільне благо, про перемогу, про мир, але найголовніше в усьому цьому це добро людини. Саме тому сподіваємося, що ця швидка врятує не одне життя. Дякуємо вам і продовжуємо надалі працювати для миру, а він неодмінно настане. Настане, коли ми й надалі будемо так гарно, спільно працювати. Нехай Господь благословить вас та всіх працівників обласної лікарні».

Згодом слово мав пан Остап Грищук, генеральний директор Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

«Хочу подякувати Івано-Франківській Архієпархії Української Греко-Католицької Церкви за підтримку. Це вже не перший службовий автомобіль та не перша допомога, яку ви надаєте. Сьогодні ви подарували нам не автомобіль, а подарували певність в охороні здоров’я. Цей реанімобіль допоможе нам рятувати життя у невідкладних та важких ситуаціях, вчасно довезти пацієнтів до лікарні», — подякував генеральний директор лікарні.

Насамкінець пан Остап Грищук вручив подячні грамоти Архієпархіальному управлінню за патріотизм та значну і вагому участь у наданні гуманітарної допомоги Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

Читайте також:  В Києві до тату-салону горе-майстри привели свиню, щоб набити їй велетенські куполи: фото

На завершення Владика Микола уділив присутнім своє архієрейське благословення.






 

The post Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ передала автомобіль швидкої допомоги для обласної лікарні. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: