facebook

Івано-Франківськ очолив рейтинг Forbes, як найкраще місто для бізнесу

Forbes Ukraine оприлюднив рейтинг “Найкращі українські міста для бізнесу” – Форанківськ лідирує.

Пише - джерело.


Рейтинг традиційно відображає привабливість українських міст для компаній, які працюють на споживчому ринку, пишуть Версії.

Івано-Франківськ набрав рекордних 720 балів та обігнав Вінницю, Львів, Київ та Тернопіль.

Приємною новиною поділилась Галина Гривнак.

Приємність! У вересневому українському Forbes Ukraine опублікований рейтинг міст. І?! – Наш Франківськ зайняв перше місце.
Цікаво проаналізувати показники, що сформували загальний бал. Попри одне з найнезручніших транспортних сполучень і дуже посередню купівельну спроможність населення, гляньте який високий бал регіонального Doing business!!! Додаємо нашу любов до свого міста (сприйняття міста мешканцями), хорошу екологічну ситуацію і геть непогану прозорість міської влади- маємо перемогу!
Кілька разів в моєму житті ставало питання: Франківськ чи НЕ Франківськ. Рішення було прийняте однозначне і безповоротне)))
Над чим ми можемо ще працювати, щоб ще краще було? З транспортним сполученням не посперечаєшся- маємо змиритися)), а от з купівельною спроможністю таки треба працювати! І криється вона в розвитку бізнесу: стартапам до малих, малим до середніх, а далі до великих!
Мрію про таку собі маленьку Швейцарію у Франику”, – йдеться в дописі.

Читайте також:  Марцінків запропонував керівникам медзакладів написати заяви на звільнення без дати

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: