facebook

Італійська велосипедистка подолала понад дві тисячі км з Мілана до Львова, щоб підтримати Україну

Італійка Лаура Мореллі наодинці здолала 2100 км з Мілана до Львова, щоб підтримати Україну та зібрати кошти на потреби ЗСУ. Велопробіг тривав 20 днів.

Пише - джерело.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Лаура Мореллі (викладачка, художниця, велосипедистка) наодинці здолала 2100 км. Велопробіг тривав 20 днів. Старт велопробігу розпочався у м. Мілан (Італія) 7 травня. Жінка проїхала такими країнами як Італія, Австрія, Чехія, Польща та Україна. Фініш велопробігу у Львові.

27 травня, від пункту пропуску Шегині до площі Ринок, 1 героїню велопробігу супроводжували спортсмени відділення велосипедного спорту комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені Георгія Прокопенка». А ініціатором створення та співорганізатором велопробігу є «Національна Організація Скаутів України» (Всеукраїнська молодіжна організація), яка є офіційним представником Всесвітнього Скаутського Руху в Україні.

Читайте також:  До літака по-новому: в Україні готуються змінити вимоги до пасажирів і перевізників

«Дякуємо за таку чудову ініціативу, за підтримку нашої держави, за гарний настрій, який ви нам подарували своїм візитом! Львів чудове місто! Приїжджайте до нас частіше!», – сказав мер Львова Андрій Садовий, та вручив Лаурі Мореллі ювілейну монети ім. Короля Данила Галицького.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: