facebook

Істерика не допомогла: УЄФА відповів Росії на вимогу заборонити форму збірної України з Кримом

В організації схвалили екіпірування “синьо-жовтих” на Євро-2020.

Пише - джерело.

Європейський футбольний союз (УЄФА) прокоментував нову форми збірної України, в якій вона виступить на Чемпіонаті Європи-2020.

На екіпірування “синьо-жовтих” була нанесена карта країни з Кримом, що викликало обурення в Російській Федерації. Зокрема, депутат Держдуми Росії Дмитро Свищев закликав заборонити нову форму команди Андрія Шевченка.

Дивіться також: календар і результати матчів фінального турніру Євро-2020

В УЄФА ж відповіли, що нова форма збірної України відповідає всім вимогам, тому немає жодних підстав, щоб заборонити грати в ній на Євро-2020.

Читайте також:  В Україні ввели обов'язкову вакцинацію: як покарають за відмову та які країни вже пішли на такий крок

“Футболка національної збірної України (і всіх інших команд) на Євро-2020 затверджена УЄФА відповідно до застосовуваних правил стосовно екіпірування”, – наводить слова пресслужби УЄФА Спорт-Экспресс.

© facebook.com/andriy.pavelko

© facebook.com/andriy.pavelko

© facebook.com/andriy.pavelko

© facebook.com/andriy.pavelko

© facebook.com/andriy.pavelko

Раніше колишній чемпіон світу з боксу росіянин Микола Валуєв назвав нову форму збірної України спробою політизувати спорт, заявивши, що Крим – територія Російської Федерації.

Своєю чергою, відомий український тренер Мирон Маркевич дав гідну відсіч російським “експертам”, порадивши зайнятися допінговими скандалами і назвав їхні вимоги нахабними.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: