facebook

Хворих на COVID-19 будуть приймати в Бурштинську лікарню

Перша заступниця голови облдержадміністрації Марія Савка провела нараду з керівництвом Департаменту охорони здоров’я ОДА та з керівниками комунальних некомерційних підприємств «Бурштинська центральна міська лікарня», «Районна лікарня Калуської районної ради» та «Галицька лікарня» з приводу зміни функціонування закладів.

Йшлося про готовність Бурштинської центральної міської лікарні до розгортання місць для допомоги хворим з коронавірусною хворобою.

Пише - джерело.

Для цього були визначені першочергові завдання, які мають бути здійснені у лікарні в найкоротші терміни. Це створення резерву засобів захисту для медичних працівників, киснезабезпечення палат із хворими. Відтак лікарня укладе контракт з Національною службою здоров’я. 28 серпня Бурштинська ЦМЛ внесена до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Читайте також:  Другий день топить Татарів і Микуличин - десятки будинків "пливуть"

Водночас Калуську районну лікарню вирішили задіяти для госпіталізації пацієнтів області з іншими інфекційними захворюваннями, не пов’язаними з коронавірусною інфекцією.

Також напрацьовано план дій для лікування осіб з інвалідністю із спінальними травмами на базі КНП «Галицька лікарня». Проектування центру буде здійснюватись із врахуванням пропозицій фахівців та експертів, які мають досвід в лікуванні таких пацієнтів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: