facebook

“Хуртовина, сніг та ожеледиця, лютuй снігопад накриє Україну прямо післязавтра”: Синоптики про морозну погоду

Різке падіння температури передбачають синоптики у найближчі дні в Україні. Вже невдовзі ряд областей нашої країни зіткнеться зі снігопадами, ожеледицею і сильним вітром.

Пише - джерело.


Синоптики рекомендують українцям ретельно підготуватися до зміни погоди, аби та не стала для них неприємною несподіванкою. За кілька днів погодні умови дійсно нагадуватимуть зимові.

В Україні 17-18 листопада пройдуть дощі з переходом в мокрий сніг та сніг, на дорогах ожеледиця, очікується зниження температури до 8-10° морозу.

Як інформує “Укрінформ” з посиланням на Український гідрометцентр, 16 листопада вночі та вранці у південних областях очікується туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий).

Читайте також:  Не наш пацієнт: у Кривому Розі підлітка після ДТП відмовилися приймати в дорослій лікарні, у нього зупинилося серце

“17-18 листопада зміна погодних умов в Україні: пройдуть дощі з переходом в мокрий сніг та сніг з тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с; на дорогах країни ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Поступове зниження температури 17-18 листопада до 0-6° морозу, 19-20 листопада місцями до 8-10° морозу”, – йдеться в повідомленні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: