facebook

Хотів помститись і сплутав жертву: під Києвом чоловік порубав сокирою матір чотирьох дітей

Діти потерпілої вимагають суворого покарання для нападника.

Пише - джерело.

По гарячих слідах. Поліція Київщини звітувала, що затримала чоловіка, який з невідомих причин напав на жінку в передмісті столиці, у селі Погреби, кілька разів вдарив її сокирою по голові. Потерпіла наразі в реанімації. Про будь-які прогнози щодо її здоров’я лікарі не говорять.

Це сталося п’ять днів тому. Оксана узбіччям йшла додому, як раптом на неї наскочив чоловік. Виявилось, він їхав за нею на велосипеді. Він затягнув її в кущі і почав сокирою бити по голові. Що відбувається щось дуже недобре відчули собаки з сусіднього будинку, вони здійняли гавкіт, на що вийшли їхні господарі і тут побачили закривавлену жінку.

Слідчі вилучили відео з найближчої камери спостереження. На ньому видно і 42-річну Оксану за кілька хвилин до побиття, і нападника на велосипеді. В кадр потрапив і сам момент нападу.

Яна – одна з доньок жертви. Згадує: того вечора, коли чекала на маму, подзвонила їй, але хтось скинув дзвінок. На той момент це вже був нападник. Отже вийшла її зустрічати. І за кілька сотень метрів від дому побачила швидку і поліцію.

Читайте також:  У Калуші чоловік зарізав рідну матір

“Перев’язували голову. Бинт був в крові, весь в крові. Неможливо передати. Кров просто не зупинялась: лилась і лилась”, – каже донька потерпілої Яна Неділько.

Нападник у той момент вже втік. За кілька днів його затримала поліція за півтисячі кілометрів від місця злочину.

“Ним виявився 42-річний раніше засуджений чоловік, який фактично мешкав в Погребах, але виїхав до міста Балти Одеської області. Там він був і затриманий оперативниками”, – каже керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов

Вже під час допиту і слідчого експерименту затриманий пояснив, він планував напад не на дорослу людину, а на підлітка. І переплутав.

“Він сказав, в центрі нашого села його образили підлітки. І він хотів помститись. Думав, це підліток, дитина чиясь”, – каже донька потерпілої Яна Неділько.

Потерпіла Оксана весь цей час у реанімації. Лікарі зробили їй операцію і кажуть, чекають на диво.

“Стан пацієнтки вкрай важкий за рахунок невротичної симптоматики, вона в комі другого ступеню”, – каже лікарка-анестезіологиня Олена Долинська.

А діти потерпілої, їх в Оксани четверо, чекають на вирок. І зізнаються, що 15 років за ґратами, які передбачають законом за такий злочин, для них замало.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: