facebook

ХОТІЛИ ПОСИЛИТИ ВІДЧУТТЯ ПІД ЧАС МАСТУРБАЦІЇ: НА ВОЛИНІ ПІДЛІТКИ ЗАПХАЛИ В УРЕТРУ МАГНІТНІ КУЛЬКИ

Медики виявили десятки магнітних кульок.

Пише - джерело.

За останні три місяці у Волинському обласному пренатальному центрі успішно було прооперовано два ідентичні випадки евакуації магнітних кульок з сечового міхура хлопчиків віком 10-15 років. В обох випадках було виконано операції з подальшим вилученням 62 та 24 магнітних кульок. Післяопераційний період у цих пацієнтів пройшов без ускладнень, і вони були виписані додому у задовільному стані.

Про це йдеться на сторінці закладу у Facebook.

“12 канал” уточнює, що двоє хлопців потрапили до лікарні з однаковою проблемою – десятками магнітних кульок в уретрі. Пояснюють, що так хотіли посилити відчуття під час мастурбації. Нині їх чекає реабілітація.

Читайте також:  Загинув у мами на очах: у Генічеську 20-річний хлопець стрибнув у воду з катамарана і зламав шию

Медики зауважують, що підлітки часто вдаються до інтимних експериментів, та не думають про сумні наслідки. Кілька днів тому 16-річна дівчина потрапила до лікарні з тушшю для вій у прямій кишці.

МАГНІТНІ КУЛЬКИ В УРЕТРІ (4 ФОТО)

© Волинський обласний перинатальний центр

© Волинський обласний перинатальний центр

© Волинський обласний перинатальний центр

© Волинський обласний перинатальний центр

Також лікарям доводиться діставати термометри або й навіть дроти.

“Закликаємо батьків приділяти більше уваги своїм дітям, пояснювати та застерігати від небезпеки та й зрештою, не купувати іграшок, які не підходять дітям по віку, особливо начинених магнітами. Адже вчасно виявлена проблема нівелює ризики та мінімізує небезпеку”, – закликали медики.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: