facebook

Хотіли переплисти Тису: прикордонники виявили 9 чоловіків, серед яких є й прикарпатці

Впродовж доби, 22 липня, прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону зупинили поблизу Тиси дев’ятьох чоловіків, які мали намір незаконно потрапити в Румунію.

Пише - джерело.

Повідомили у Західному регіональному управління ДПСУ.

Спершу прикордонники за 100 метрів до кордону затримали групу з трьох чоловіків – мешканців Львівської, Одеської та Івано-Франківської областей.



Ще через три години порушити кордон спробували двоє закарпатців та двоє прикарпатців. Ті пробували втекти від прикордонників, але після попереджувальних пострілів, за 20 метрів до кордону їх зупинили.

56-річному закарпатцю, який разом з молодшими попутниками біг до річки й у якого піднявся тиск, довелося викликати “швидку”. Чоловік зізнався, що хотів незаконно перетнути кордон та розповів, що його обдурили переправники, які пообіцяли допомогти «офіційно» перетнути кордон і яким він віддав 7 тисяч доларів США. Натомість чоловіка спрямували в Тису, у якій від початку року вже потонули 17 чоловіків.

Читайте також:  У Коломиї 18-річна мати залишила самого півторарічного сина (ФОТО)

Решта затриманих мали сплатити організаторам своєї «мандрівки» від 4 до 7 тисяч доларів.

Ще двоє відчайдухів спробували переплисти Тису поодинці. Одного з них – мешканця Закарпаття, зупинили на околиці села Солотвино за 400 метрів до кордону, іншого – жителя Київщини, затримали на одному із контрольних постів.

 

The post Хотіли переплисти Тису: прикордонники виявили 9 чоловіків, серед яких є й прикарпатці appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: