facebook

Хотіла довести, що вегани можуть все, і померла під час сходження на Еверест

Хотіла довести, що вегани можуть все, і померла під час сходження на Еверест

Австралійка померла під час сходження на Еверест. Вона хотіла довести, що вегани не слабкі й можуть все те саме, що й ті, хто їдять м’ясо та продукти тваринництва.

Пише - джерело.

34-річний доктор Марія Стрідом з Мельбурна померла від висотної хвороби при спуску з Евересту. Її чоловік Роберт Гропел, який входив в команду, і постраждав від високогірного набряку легень, вижив. Про це пише The Independent.

Стрідом і її чоловік були досвідченими альпіністами. Вони вирішили піднятися на сім найвищих вершин семи континентів в спробі довести, що вегани можуть все. В інтерв’ю перед сходженням Стрідом сказала, що їх надихнуло на сходження те, що вони багато разів чули, що у них є дефіцит заліза або білка через режим харчування.

Читайте також:  Від коронавірусу помер монах Києво-Печерської лаври

“Схоже, у людей є спотворене уявлення, що без м’яса недоїдають і слабкі. Піднявшись на сім вершин, хочемо довести, що вегани можуть все те саме, що й інші, і навіть більше”, – сказала жінка.

Веганство – суворе вегатаріанство. Раціон виключає будь-які види м’яса тварин, птахів, риби, яйця, молоко, морепродукти і часто мед. Вегани не їдять продуктів тваринництва.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: