facebook

Холостяк заплатить 25 тис. доларів за знайомство з дівчиною

Американець зі штату Канзас Джефф Гебхарт пообіцяв заплатити 25 тисяч доларів тому, хто познайомить його з жінкою його мрії. Головною вимогою до майбутньої жінки є любов собак, передає kctv5.

Пише - джерело.

Згідно з повідомленням, 47-річний Гебхарт звернувся до психологів, щоб вони склали для нього анкету для кандидаток на роль ідеальної дружини.

Гебхарт заявив, що будь-якому охочому він заплатить 25 тис. доларів, якщо той підбере йому дружину згідно з анкетою. Таку ж суму американець відправить місцевому притулку для собак.

Холостяк стверджує, що його пропозиція – не жарт.

“Просто я втомився від знайомств по інтернету та безглуздих побачень, тому вирішив вдатися до знайомства таким способом. Моєму витраченому на пошуки дівчини часу та стражданням, які я випробував при цьому, безумовно, можна знайти грошовий еквівалент, втім, приблизно, таку ж суму я б витратив на побачення”, – заявив Джефф Гебхарт.

Читайте також:  Нажаль, дива не сталося, в Італії загинула наша землячка пані Леся Питлюк. Щира молитва за вічний упокій

Нагадаємо, бізнесмен-мільярдер Юсаку Маедзава, який має першим у ролі туриста відправитися в космос на кораблі Starship компанії SpaceX, шукав подругу, яка вирушить з ним у подорож навколо Місяця. Оголошення про пошук партнерки 44-річний бізнесмен опублікував на своєму сайті, вказавши, що хоче полетіти у космічну подорож з коханою дівчиною. Заявки кандидаток приймалися до 17 січня. Проте, згодом він відмовився від цієї ідеї.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: