facebook

Холод в Україні посилиться: синопник дала прогноз на тиждень

Листопад в Україні цього року буде теплішим за усереднені багаторічні показники, однак деякі дні все ж змусять українців закутуватися в ковдри вдома й вдягати шапки на вулиці.

Пише - джерело.


Про прогноз погоди на неділю, 6 листопада, розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Завтра на всій території України прогнозується холодна погода: уночі від -3 морозу до +4 тепла, а вдень стовпчик термометра коливатиметься від +4 до +9 градусів. Однак у південних і західних регіонах очікується дещо приємніша погода з +9+14 градусів удень, тоді як у Криму повітря прогріється до +16 градусів.

Читайте також:  Німеччину затопило: загинули більше 40 людей. Фото, відео

Щодо опадів, то дощі спостерігатимуться на заході країни, Вінничині, Житомирщині, а під вечір дійдуть і до Київщини. На решті територій – суха погода.

“У Києві завтра холодно та вогко, місцями тумани, ввечері – дощ. Температура повітря 6-го листопада +7+9 градусів максимально”, – додала Наталка Діденко.

За її словами, погода наступного тижня буде майже ідентична нинішній або навіть тепліша.

Також синоптикиня провсяк нагадала різницю між туманом і серпанком, які часто спостерігаються осінніми ранками: туман – видимість нижче й значно нижче 1000 метрів, а серпанок – видимість близько 1000 метрів, не нижче.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: