facebook

“Хочу на фронт”: Потап заявив, що планував вирушити на війну

Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко заявив, що планував повернутися в Україну з Іспанії, де музикант перебував з початку війни, та вирушити на фронт. Проте батько знаменитості порадив синові спочатку записатися в тероборону.

Пише - джерело.


Саме це, як запевнив Потап, він і зробив – заочно записався до ТРО. Про це артист розповів в ексклюзивному інтерв’ю ЖВЛ.

“Я сказав батькові: “Хочу їхати, хочу на фронт, на передову”. А він відповідає: “У тероборону запишися для початку”. Я йому: “Запиши мене в тероборону”. Так я заочно записався в тероборону. І вирішив, що робитиму далі те, що вмію, – доносити інформацію про Україну”, – поділився співак.

Читайте також:  "Я повинна допомагати чим можу": українська пенсіонерка освоїла автомат і прославилася на весь світ (ФОТО, ВІДЕО)

Після цього Потап вирішив, що працюватиме на культурному та інформаційному фронті у різних куточках світу. Він організовував та брав участь у благодійних концертах, активно поширював у соцмережах, де за ним стежить понад 2 млн підписників, правду про злочини російських окупантів та брехню пропагандистів, допомагав ЗСУ фінансово.

Однак перебування Потапа за кордоном, куди він відлетів із Настею Каменським на відпочинок ще до 24 лютого, розчарувало багатьох українців, які очікували, що кумир повернеться на батьківщину в такий непростий час. Музикант зробив це у вересні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: