facebook

Хлопчик трагічно втопився в басейні: небайдужих просять допомогти транспортувати тіло дитини в Україну

Під час весілля між місцевим італійцем і українкою на острові Сардинія, що в Італії трагічно загинув 3-річний син священника. Як відомо, дитина втопилася в басейні. Батьки хлопчика хочуть поховати його на батьківщині, в Україні. Але на жаль вони не взмозі оплатити вартість транспортування тіла, тому розпочато збір коштів щоб допомогти перевести тіло 3-ох річного Анатолія в Україну.

Пише - джерело.

Про це повідомляє “Українська газета в Італії”.

Зазначається, що італійська асоціація Cittadini del Mondo взялася допомогти сім’ї та розпочала збір коштів.

“Отець Ніколай, – пояснюють в асоціації, – прожив кілька років на Сардинії, куди переїхав з родиною, щоб служити вірними православної церкви”.

Асоціація закликає забезпечити репатріацію тіла:

“Звертаємось до всіх друзів із проханням про невеликий внесок, потрібні для того, щоб маленький Анатолій спочивав у рідній землі. Просимо допомоги отцю Ніколаю у витратах для репатріації тіла. сина”.

Внески можна зробити на рахунок отця Ніколая (Ніколай Вольський) на картку Poste Pay номер 5333 1710 8928 6559, або банківський переказ Iban IT51B3608105138282716882725.

“Ми розуміємо, що зараз особливо складний період, пов’язаний із сильною економічною кризою внаслідок пандемії – підкреслює асоціація” Cittadini del Mondo “-, але ми закликаємо всіх зробити навіть невеликий внесок на допомогу родині отця Ніколая у цей трагічний момент”.

Нагадаємо, 3-ох річний хлопчик знаходився на кухні, приблизно за десять метрів від басейну, і міг уникнути контролю присутніх. Це була мить. Він побіг до басейну і впав у нього, потонувши в метрі води.

Читайте також:  Польща планує повністю відкрити школи у вересні попри спалахи коронавірусу

Раніше ми писали: Відійшов у засвіти 14-річний Юрко з Закарпаття: хлопець 2 роки боровся з важкою хворобою.

Запис Хлопчик трагічно втопився в басейні: небайдужих просять допомогти транспортувати тіло дитини в Україну спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: