facebook

Хірурги з Канади і США робитимуть безплатні пластичні операції в Івано-Франківську

У жовтні в Україну приїжджає медична місія Face the future — американські та канадійські лицеві пластичні хірурги разом із українськими лікарями проводитимуть реконструктивні операції на обличчі та шиї. Для українських пацієнтів послуга безоплатна.

Пише - джерело.

Якщо ви або ваші близькі маєте травму голови, обличчя чи шиї і хочете, щоб вас прооперували лікарі з місії Face the future, заповніть цю анкету https://bit.ly/3rH3kXy
Після заповнення заявки протягом наступних кількох днів з вами зв’яжуться для уточнення деталей.
Координаторка цієї місії — лікар-отоларинголог КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради та кандидат медичних наук Наталія Комашко.
Безоплатні пластичні операції на обличчі та шиї за участі іноземних лікарів проводитимуться в Україні не вперше. Зокрема, у вересні 2022-го та березні 2023-го вже відбулися дві місії західних лікарів на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Загалом було прооперовано 62 пацієнта.
Гуманітарна програма створена у співпраці з благодійним проєктом Still Strong, Razom for Ukraine, Метінвест, Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї, Face the Future foundation

Читайте також:  “Це біль усієї Долинщини”: у райраді обговорили аварію, в якій загинули діти

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: