facebook

Харві Вайнштейна засудили до 23 років в’язниці у справі про домагання

Суд у середу, 11 березня, оголосив вирок голлівудському продюсеру Харві Вайнштейну. Його визнали винним та засудили до 23 років в’язниці за звинуваченням у домаганнях. Про це повідомило видання New York Times.

Пише - джерело.

Як зауважується, сторона звинувачення просила присудити продюсеру “максимальний або близький до максимального” термін ув’язнення. За двома пунктами звинувачення йому в сукупності загрожувало до 29 років в’язниці.

Раніше суд присяжних у Нью-Йорку визнав винним голлівудського продюсера Харві Вайнштейна за двома пунктами звинувачення.

Нагадаємо, Харві Вайнштейна публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і насильстві понад 80 жінок, зокрема Анджеліна Джолі та Ешлі Джадд.

Читайте також:  У Чехії каратимуть роботодавців за дискримінацію українських громадян - МЗС

В кінці серпня 2019 року Харві Вайнштейну, якому раніше вже пред’явили два звинувачення у злочинах сексуального характеру, теж висунули два нових звинувачення в сексуальних домаганнях.

Після того, як він заплатив моральну компенсацію своїм жертвам, на нього в суд подала ще одна відома особистість – німецька актриса Роуз Макгоуен.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: