facebook

Гидко дивитись: франківська блогерка Верба засвітилась на вечірці в купальниках (відео)

Франківську блогерку Юлю Вербу неодноразово звинувачували, що вона в своєму інстаграмі обминає тему війни та допомоги українським захисникам. Натомість демонструє тільки шикарне безтурботне життя з покупкою елітних автівок, поїздками на дорогі курорти та дизайнерським ремонтами в своїх квартирах.

Пише - джерело.

Аби довести свою небайдужість, блогерка на початку жовтня придбала чотири автівки для ЗСУ та сама відвезла їх під лінію зіткнення – на Запоріжжя за 6 кілометрів від «нуля», пишуть Версії.

Але вже через кілька тижнів Юлія Верба знову опинилась в центрі уваги – блогерка засвітилась на запальній вечірці в купальниках.

Окрім Юлі Верби на відео, оприлюдненому на каналі «Дрогобицькі жарти», можна також помітити Ліну Сидор – колишню дівчину Ігоря Пустовіта, ексчоловіка Саші Бо – та франківську співачку Христину Христонько, відому як Kristonko.

Читайте також:  40-річний прикарпатець помер, збираючи в лісі ягоди

Компанія молодих людей святкує в одному з франківських відпочинкових комплексів, а Верба співає хіт Павла Зіброва «День народження».

«Як вам таке застілля івано-Франківської блогерки Верби?», – підписали відео.

Відео з вечірки зібрало біля тисячі коментарів.

«Навіть якщо вечірка у такому форматі їм підходить, то для чого все це вивалювати в соцмережі. Таке враження, що світ зійшов з розуму, і те, чого розумний соромиться, -дурний тим гонорується».

«Вечірка у такому форматі, коли гинуть наші хлопці, а якщо не загинув- по пів людини у госпіталях та лікарнях, без рук, без ніг, скалічені – що фізично, що морально, контужені по декілька разів. І в цей час вечірка…Гидко!»

«Слабувато!

Де продовження?

Ідіть поспівайте по госпіталях та на передовій».

«Гидко дивитись!»

«Земля кругла, все вертається бумерангом!»

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: