facebook

Гуменюк про деокупацію Херсонщини: ми готові, південь буде звільнено. Відео

Підготовка до деокупації півдня України від російських загарбників триває з першого дня широкомасштабної війни. Українські військові готові до звільнення і просуваються до мети.

Пише - джерело.

Про це заявила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. Вона зазначила, що важливо не заважати нашим захисникам.

“Ми готові до звільнення, просуваємося і щодня робимо цю роботу. Звісно, це відповідатиме очікуванням населення після посилення наших потужностей на артилерійському напрямку, це буде більш динамічно. Але давайте дотримуватися режиму “тиші”, який нам потрібен, аби виконати свою роботу”, – наголосила Гуменюк.

Читайте також:  У ПАМ’ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛОГО БІЙЦЯ ВІТАЛІЯ МЕРІНОВА “БЮДЖЕТ УЧАСТІ” ПРОФІНАНСУЄ ЙОГО ПРОЄКТ — РЕМОНТ ВУЛИЦІ У ФРАНКІВСЬКУ

Нагадаємо, у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України розповіли, скільки насправді населених пунктів звільнили за останній місяць у Херсонській області. Там також роз’яснили, чи справді Збройні сили України вже “перебувають на околицях Херсона”, як про це повідомляють закордонні авторитетні ЗМІ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: