facebook

Гроші на пенсії, зарплати та виплати ВПО: Шмигаль із самого ранку терміново звернувся до українців

Шмигаль звернувся до українців із важливою заявою, це стосується пенсій, зарплат та виплат ВПО
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зранку звернувся з важливою заявою та повідомив, що світовий банк виділить Україні додаткові 1.34 мільярди гривень. Про це повідомляє прем’єр-міністр на своїй сторінці у Телеграм.

Пише - джерело.

Як повідомляє Денис Шмигаль, виділені кошти будуть направлені на виплату пенсій, заробітних плат вчителям, підтримку внутрішньо-переміщених осіб, а також інші пріоритетні витрати державного бюджету.

Основна частина цього пакету фінансування, а це близько 1 086 мільярда гривень – це фінансова допомога Уряду Японії. Решта грошей – це гранти від Сполучених Штатів Америки, Швейцарії та Фонду підтримки, відновлення та реформування України.

Читайте також:  В РНБО заявили, що коронавірус не омине Україну, але ми готові

Грошова допомога від міжнародних партнерів дає можливість Україні забезпечувати макрофінансову стабільність України та спрямовувати всі внутрішні ресурси на потреби української армії.

Варто нагадати, що під час зустрічі Байдена з українським президентом Володимиром Зеленським президент Америки заявив, що підписав угоду про виділення Україні 200 мільйонів доларів. Пентагон повідомив про склад нового пакета допомоги, який буде направлено до України.

У пакет увійдуть ракети ППО АІМ-9М, компоненти системи ППО, додаткові боєприпаси для HIMARS, артилерійські снаряди калібру 155 мм і 105 мм, високошвидкісні протирадіаційні ракети HARMs, ракети TOW, протитанкові системи Javelin і AT-4, і багато іншого.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: