facebook

“Готувалась до весілля, а загинула разом з мамою”: що відомо про загиблу львів’янку Анастасію Сенів

Унаслідок ракетного удару по Львову у ніч проти 6 липня загинула Анастасія Сенів, вона незабаром мала вийти заміж та саме готувалась до шлюбу. Вона загинула разом зі своєю мамою Мирославою Садовою.

Пише - джерело.

Про це розповів львівський активіст Ігор Зінкевич, який особисто знав цю родину. За його словами, ворожа ракета влучила у квартиру, яка розташовувалась поруч з тією, де мешкала Анастасія з мамою.

“Я знаю цю родину, у мене в ЗМІ працює Володимир Садовий – брат Анастасії та син пані Мирослави. Анастасійка офіційно працювала в “Укрпошті”, але допомагала нашій організації, була асистентом журналіста”,– повідомив Зінкевич.

Читайте також:  Трагедія під Рівним: на гойдалці знайшли повішеним 9-річного хлопчика

Він уточнив, що дівчині було 32 роки, вона 1991 року народження, її мама – 1963 року народження.

“Анастасійка – це щира людина, мала незабаром вийти заміж, вже замовляла банкетний зал. Через 2 тижні мала обирати ресторан. Її наречений в шоці. Для мене вона залишиться маленьким янголом, яка ніколи не залишалась байдужою, намагалась завжди допомагати”, – сказав Ігор Зінкевич.

Активіст також розповів, що часто брат дівчини – Володимир відправляв свою дитину до них. Часто сам там бував, але в той час був на патрулюванні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: