facebook

Готуйтеся до негоди: синоптик попередив про погіршення погоди по всій Україні

Готуйтеся до негоди: синоптик попередив про погіршення погоди по всій Україні

Пише - джерело.

З даними синоптика Ігоря Кібальчича, зміна погоди в Україні очікується на вихідних.

Сьогодні та завтра в Україні збережеться холодна погода з нічними морозами, а на вихідних по всій країні очікується потепління, яке супроводжуватиметься опадами та вітром. Про це попередив синоптик Ігор Кібальчич, передає “Метеопрог”.

Погода сьогодні

16 лютого, за даними синоптика, невеликий сніг очікується у східній частині країни. На решті території без опадів. У західних областях вранці будуть тумани.

Вітер очікується змінних напрямків, 5-10 м/с. Температура повітря вночі у північних та східних областях вдень -7…-2 °С; на решті України від -1 до +4.

Погода на завтра

У п’ятницю, 17 лютого, у західних та місцями центральних областях очікуються опади у вигляді снігу та дощу. На решті території України сухо. Вітер ослабне, його швидкість становитиме 3-8 м/с.

Читайте також:  “Колосальний снігопад рине на ці області прямо у вихідні, лютий мороз наближається до цих міст”: синоптики про холод

“Температура повітря вночі у східних та північних областях -15…-10 °С, на решті території -5…0 °С. Вдень повітря прогріється до -1…+4 °С, на півночі Лівобережжя -6…-1 °С”, – зазначив синоптик.

Погода на вихідні

“На вихідні, 18-19 лютого, активізація циклонічної діяльності над Скандинавським півостровом та Балтійським морем призведе до погіршення погоди по всій території України: пройдуть опади у вигляді снігу з переходом у дощ. Вітер південно-західної чверті посилиться до 15-20 м/с”, – попередив синоптик.

За його даними, температура повітря суттєво підвищиться до -1…+4 °С вночі та до +2…+7 °С вдень. У західних та південних областях в денні години місцями буде аж +8…+13 °С.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: