facebook

Гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку: день кардинальних змін у всіх сферах життя

День кардинальних змін у всіх сферах, які виявляться сприятливими лише в тому разі, якщо буде продуманими.

Пише - джерело.

На експромт та імпровізацію розраховувати не слід – якийсь неврахований фактор змаже всю картину і досягти поставленої мети не вдасться. Цього дня також не варто нікому помститися: навіть якщо людина заслужила свій бумеранг, самостійно працювати не варто – має сенс почекати, доки їм помститься саме життя.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 23 травня для Овнів

Не варто чекати, поки рідні люди почнуть робити колосальні зусилля для того, щоб звернути на себе вашу увагу — зателефонуйте їм самі, а ще краще — відвідайте їх.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 23 травня для Тельців

З грошима бажано поводитися максимально обережно: найімовірніше, без більшості придбаних сьогодні речей цілком можна буде обійтися, тому не варто витрачати на них чесно зароблені кошти.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 23 травня для Близнят

Звертайте увагу на знаки, які сьогодні – за допомогою Всесвіту – надсилатиме вам підсвідомість: у них укладені відповіді на важливі запитання – іншим способом їх отримати важко.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 23 травня для Раків

День, коли не варто у когось щось брати – до того ж, стосується це не лише грошей, а й будь-яких предметів – наприклад, одягу чи ласощів: ви не зможете віддячити людині, яка вам допоможе.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 23 травня для Левів

Небажано нікого звинувачувати у своїх помилках: чим швидше ви зрозумієте, що самі є їхнім джерелом, тим краще передусім для вас самих – так можна буде легко вийти на правильний шлях.

Діва (22.08 – 23.09)

Читайте також:  Гороскоп на 28 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно дарувати подарунки й говорити компліменти

Гороскоп на 23 травня для Дів

За якістю та свіжістю продуктів, що вживаються в їжу, необхідно стежити завжди, але цього дня – особливо: занадто великий ризик харчових отруєнь, які можуть призвести до неприємних наслідків.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 23 травня для Терезів

Небажано втручатися в конфлікти на роботі, які веде одне угруповання колег проти інших: ви не зможете зорієнтуватися в поєднаннях інтриг, а тому виявитеся винними перед усіма.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 23 травня для Скорпіонів

На будь-яку критику, яку ви можете почути цього дня, з якого б боку вона не виходила, необхідно реагувати конструктивно: зрозуміти, в чому полягає проблема, і ліквідувати її.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 23 травня для Стрільців

Не варто звертати увагу на поради, які ви сьогодні почуєте, особливо якщо їх вирішать висловити малознайомі вам люди: подумайте про те, в чому в цьому випадку полягає їхній власний інтерес?

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 23 травня для Козорогів

Не поспішайте працювати за себе і за того хлопця – точніше, за своїх колег: ні моральної, ні матеріальної подяки за свою працю ви все одно не отримаєте, тільки даремно витратите час та сили.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 23 травня для Водоліїв

Категоричним табу є не лише злі слова, а й недобрі думки на адресу будь-кого: навіть якщо людина вчинила з вами не найкращим чином, не випробовуйте на собі закон бумерангу.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 23 травня для Риб

День сприятливий для спілкування з друзями: якщо вам не вдасться зустрітися з ними, поспілкуйтеся хоча б телефоном або в месенджері – така розмова сприятливо позначиться на вашому душевному стані.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: