facebook

Гороскоп на 15 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна ділитися своїми планами

Ні з ким не можна ділитися своїми задумами та планами: навіть найближчим і перевіреним людям не можна казати про те, що замислили. І річ навіть не в тому, що хтось скористається нашими ідеями і втілить їх у життя раніше за нас, хоча й цього виключати не можна. Але небезпека полягає ще й у тому, що разом зі словами може піти енергія, необхідна для того, щоб казка стала билицею, а отже, всі зусилля виявляться марними.

Пише - джерело.

Овен
Притаманна вам – “фірмова” – запальність може зробити погану послугу, посваривши з людиною, від якої у вашому житті багато залежить – наприклад, з безпосереднім керівництвом: дуже необачний вчинок.

Телець
Вибираючи між фізичною та розумовою працею, незважаючи на вихідний день, зупиніться на останній – інтелектуальні й розумові здібності в цей час виявляться на висоті.

Близнята
Важливо – хоча зробити це буде й непросто – утриматися від негативної реакції на слова близьких людей, оскільки вона буде обумовлена не їхньою поведінкою, а притаманною вам сьогодні дратівливістю.

Рак
Чим би ви сьогодні не займалися, не допускайте сумнівів у своїх діях, інакше вам не вдасться досягти успіху навіть під час вирішення найпростішого – наприклад, побутового – завдання.

Лев
День сприятливий для догляду за собою: якщо з якоїсь причини не вдасться відвідати салон краси, можна приділити собі увагу вдома – вийде не гірше, а, можливо, навіть краще.

Читайте також:  Три знаки зодіаку, яким сьогодні необхідно звернути на себе увагу начальства та спонсорів

Діва
Тим, хто давно замислюється про зміну місця роботи, можна починати поступово діяти: звісно, на співбесіду вас сьогодні навряд чи запросять, але пошук вакансій в Інтернеті принесе успіх.

Терези
Сьогодні ви можете дізнатися, що людина, якій ви повністю довіряли, не найкраще відгукується про вас за вашою спиною: реагувати на це бурхливо не варто, але зробити відповідні висновки необхідно.

Скорпіон
Енергію, що переповнює вас сьогодні, рекомендується спрямувати на домашню роботу, а не на з’ясування стосунків із людьми навколо – сварки й суперечки не сприятимуть гарному настрою.

Стрілець
День сприятливий для змін в особистому житті, причому вони мають бути “рукотворними”: ви самі можете зробити перший крок назустріч людині, якій симпатизуєте, що ще більше зблизить вас із нею.

Козоріг
Поява у вашому житті людини з давнього минулого може бути джерелом важливої інформації, яка стане вам у пригоді найближчим часом, тож уважно вислухайте її.

Водолій
Потрібно відмовитися від думки підготуватися до завтрашнього дня, пропрацювавши деталі проєкту, роботу над яких плануєте розпочати: користі від такої роботи буде небагато, тому краще присвятити вихідний відпочинку.

Риби
Навіть якщо ваша мета – лише навести лад в оселі, небажано діяти хаотично: складіть план роботи, визначивши черговість руху квартирою, і дотримуйтеся його.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: