facebook

Голова облради Сич звинуватив Порошенка у наклепах та поливанні брудом

За словами голови облради, Петро Порошенко його несправедливо звинуватив у ігноруванні необхідності проведення сесії обласної ради з приводу того, що «відбулося на Буковелі». Сам голова облради спростовує цю інформацію.

Пише - джерело.

“Він прибув з метою політичного піару на 87-й виборчий округ і хотів би, аби все крутилося навколо нього і задля його забаганок. А що так не «крутиться», піддає наклепам і поливанню брудом.
Щойно громадянин П. Порошенко, перебуваючи в ефірі декількох івано-франківських телеканалів, ввів в оману меншканців Прикарпаття, повідомши, що, мовляв, фракція «Європейської солідарності» в обласній раді подала пропозицію провести сесію обласної ради з приводу того, що там щось «відбулося на Буковелі», але голова обласної ради нібито вважав за доцільне краще поїхати у відпустку.
Петре Олексійовичу, інформую, що сьогодні я цілий день перебував на робочому місці. Працював і, зокрема, дав доручення всіляко сприяти Вашій дружині Марині взяти участь в роботі постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, яка розглянула сьогодні комплекс питань щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. До слова кажучи, мене інформують, що пані Марина вела себе скромно і по діловому. На відміну від Вас, – зауважив Олександр Сич на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також:  Зеленський потужно осадив Порошенко, курйозне відео з’явилося в мережі: “Ідіть вже, Господи”

Нагадаємо, Петро Порошенко разом з дружиною Мариною прилетів сьогодні до Івано-Франківська. Експрезидент відвідав Надвірнянщину(Надвірну, Яремче, Білі Ослави), під час візиту Фонд Порошенка передав чергову партію із чотирьох кисневих концентраторів до райлікарні.

Як відомо, рівно за місяць на 87 виборчому окрузі відбудуться проміжні вибори до Верховної Ради, а фаворити перегонів змінюються ледь не щотижня. Утім соціологи дають невтішні прогнози для політсили п’ятого президента.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: