facebook

“Геть до пекла”: Жителі Тернопільщини не впустили “хресної ходи” УПЦ МП (відео)

Собаки гавкають, а караван іде, в даному випадку, не зважаючи на листи, заборони, приписи та прийняті рішення на рівні Тернопільської області та країни загалом про заборону проведення масових заходів в період війни, прихильники московського патріархату наплювали на усі рекомендації та багатотисячним натовпом вирушили пішою прощею до Почаєва.

Пише - джерело.


Та, якщо офіційні листи і документи з печатками, вірян мп зупинити чомусь так і не змогли, то таку ношу взяли на себе жителі Тернопільщини.

Жителі Тернопільщини зрозуміли, що покладатися їм немає на кого, як виявилося, окрім на власні сили.

Відтак, колону прихильників мп зупинили та розвернули у селищі Вишнівець, у містечку Волочиськ, Хмельницької області та у селищі Підволочиськ, що на Тернопільщині.

Вчора, 24 серпня, міський голова Шумської ОТГ Вадим Боярський на засіданні виконавчого комітету разом з колегами прийняли рішення про заборону будь-яких релігійних хресних ходів в період війни.

Читайте також:  В Україні від грипу померла людина

Та як жодні папірці вірян московського патріархату не зупиняють, адже вони йдуть під охороною поліції.

“А що зараз твориться в Устечку. Там їх тисячі, розклали палатки, в людей купують спиртне, там є і той поліцейський. Наша влада взагалі на це все не раегує”, –повідомила користувачка Леся Костюк.

На відео видно, як у селищі Підволочиськ, що на Тернопільщині місцеві жителі зупиняють орду прихильників московського патріархату, що рухаються до Почаєва.

Прихильники мп кричали – “христос воскресе”, “воістинну воскресе”, натомість жителі Підволочиська вигукували “Слава Україні”, “Героям слава”, а також “Геть московського попа”, “Геть з України москаль некрасивий”, “До пекла, там ваше місце”.

У колоні видно здорових молодих чоловіків, жінок з маленькими дітьми, яких везуть у колясках у 30-градусну спеку, закутаними у хустки, та старців, а також священників мп.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: