facebook

“Гатитимуть усім, що буде під рукою”: 23-24 лютого РФ може здійснити серйозні ракетні обстріли – ЗСУ

“Гатитимуть усім, що буде під рукою”: 23-24 лютого РФ може здійснити серйозні ракетні обстріли – ЗСУ

Пише - джерело.

Окупанти хочуть дошкулити Україні усіма типами озброєння у “сакральні дати”, адже 23 лютого в Росії день захисника вітчизни, а 24 лютого – річниця вторгнення.

Російські окупанти можуть готувати провокації та ракетні обстріли на 23-24 лютого, захисники України готуються до цього.

Про це заявив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі радіо “Донбас.Реалії”. Він зазначає, що загарбники продовжують прив’язуватися до “сакральних дат” і намагаються з усіх сил догодити російському диктатору Володимиру Путіну.

“Вони постійно спішать щось довести своєму фюреру (Путіну – ред.), чи він сам хоче довести щось своєму народу. До певних дат ми вже звикли, що йде це (обстріли – ред.)… Тут вже бачите – терміни починають тиснути. Вони хочуть десь до 23-го лютого – це у них день захисника вітчизни, а наступний день – це річниця вторгнення в Україну, яку вони хочуть захопити. От, можливо, і скорочують терміни обстрілів, щоб найбільше дошкулити Україні усіма типами озброєння…”, – зазначає Ігнат.

Читайте також:  30-кілометровий веломаршрут й унікальний майданчик: неподалік Франківська готують масштабну рекреаційну зону (ФОТО)

Окупанти можуть вести вогонь з різних типів озброєння, щоб спробувати максимально залякати Україну, вважають в Повітряних силах.

“Все, що буде під рукою у ворога, буде застосовано, тому що уже все перепробував. У нього лише один аргумент – залякувати Україну і світ якоюсь “зброєю апокаліпсису”, – каже речник Повітряних сил.

На запитання, коли можуть відбутися такі масові обстріли, Ігнат відповів, що можна прогнозувати їх на 23-24 лютого.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: