facebook

ФСБ вербує безробітних українців

Російські спецслужби вербують безробітних жителів окупованих територій, які втратили робочі місця через карантин.

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Пише - джерело.

За інформацією Головного управління розвідки, командування російських окупаційних військ намагається скористатися поверненням на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях чоловіків призовного віку, які втратили в Росії робочі місця із введенням карантинних заходів.

Російські окупаційні адміністрації почали активніше агітувати місцеве населення за вступ на військову службу у з’єднання та частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК.

Командири російських передових підрозділів, у яких високий некомплект особового складу, намагаються забезпечити першочерговість отримання поповнення, мотивуючи представників військових комісаріатів “грошовими винагородами”.

Читайте також:  Українці купили за 600 євро фальшиві карти побиту й попалися з ними на кордоні

Блогер Анатолій Штірліц у своєму Telegram-каналі також розповів, що “окупаційне командування 11 омсп 1 АК продовжує агітувати молодь на службу у своїх рядах”.

Він наголосив, що у так званих республіках – величезний некомплект особового складу.

“Замполіти полку з метою укомплектування підрозділів до штатної потреби влаштували в Макіївці ціле театрально-агітаційне шоу із заманювання молоді до своїх лав. На автобусних зупинках і електричних стовпах міста розміщено оголошення із запрошенням на проходження військової служби”, – написав Штірліц.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: