facebook

Франківці відреагували на пропозицію обмежити проїзд пенсіонерів у громадському транспорті

У мережі закликали “не провокувати” франківців похилого віку виходити на вулицю, адже, як відомо, коронавірус “підкошує” людей у віці.

Пише - джерело.

Так, у мережі Фейсбук громадський діяч Вадим Войтик запропонував обмежити безкоштовний проїзд в транспорті для літніх франківців, мовляв, це провокує людей виходити на вулицю й виконувати дії, з якими можна розібратися дистанційно.

“Також варто би поспілкуватися з лідерами церков щодо обмеження богослужінь у закритих приміщеннях. Ну і з керівниками пенсійного фонду, поліклінік, цнапів, соцзахисту щодо максимального переведення людей в режим онлайн, в тому числі телефонний. Слушна ідея – скасувати приймання комунальних платежів через відділення банків, лише онлайн”, – зазначає Войтик.

Очікувано, що таке повідомлення викликало жваве обговорення.

Maxim Shumlyansky А може молоді пішком походять?

Вася Дворецький Всіх пенсіонерів на карантин з повним державним забазпеченням всім необхідним. Но буде все наоборот.

Ірина Магрицька Кожному пенсіонеру – персональний транспорт!

Nataliya Hrabatun Складається враження після от таких пропозицій щодо обмежень для пенсіонерів- що вам винні оті бідні пенсіонери, які змушені самостійно їздити на ринок за продуктами, до своїх онуків чи таких самих пенсіонерів одиноких і немічних, щоб бодай чимось їм допомогти. Я особисто не знаю жодного пенсіонера, який просто катається по місту без поважної причини! Що вам винні пенсіонери? Може вже віддати свої мізерні пенсії – так їх ітак не вистачає, а кому вистачає- то вони досить забезпечені люди і не обділені увагою і допомогою, їх автомобілями возять.

Надія Непорадна ну то ж для бабці гірше, коли буде швендяти по місту, чому до них не доходить, що то ТРЕБА дома сидіти?

Vasyl Hultaichuk Зараз навколо кожного будинку є міні і великі маркети ., у мікрорайонах – ринки, можна все ТАМ купити, лиш би були гроші. У селах не менше пенсіонерів і живуть так само, як міські. Сьогодні я бачив комунальні автобуси – там купа пенсіонерів. Куди вони ідуть? Церква мало не на кожній вулиці, магазини відчинені, ринки в мікрорайонах працюють. Розумію, що це цинічно, але якби не було б пільг на проїзд, то цих поїздок поменшало б.

Читайте також:  У Чернівцях скасували пільги на проїзд, щоб пенсіонери сиділи вдома

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: