facebook

Франківський ЦНАП відновив роботу (відео)

Відучора в Івано-Франківську запрацював Центр надання адміністративних послуг та всі його територіальні підрозділи у Чернієві, Підлужжі, Добровлянах, Колодіївці, Підпечерах і Березівці. Про це розповів керівник ЦНАПу в Івано-Франківську Богдан Питель.

Ірина Сусак прийшла у Центр, щоб виготовити український паспорт. Каже, що в приміщенні усе за карантинними вимогами: “Я вважаю, це правильно, що запрацювали. Я дуже здивувалася, до речі, що зовсім немає людей”, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Пише - джерело.

Підтримує відкриття ЦНАПу і Ігор Чоботарьов: “В онлайні – це дуже добре, але коли спілкуєшся з живою людиною, – це набагато краще. Всі дотримуються дистанції, всі в захисних масках та рукавичках сидять.

Франківський ЦНАП відновив роботу

За словами адміністраторки Центру надання адміністративних послуг Ірини Рудик, при вході усім відвідувачам міряють температуру.

Читайте також:  Українських заробітчан кличуть на роботу в Чехію: кому пропонують від 100 тис. на місяць

Зауважимо, що за час нашого перебування у центрі, нам або іншим відчувачам температуру не вимірювали.

Керівник установи Богдан Питель розповів, що станом на 15:00 21-го квітня до працівників центру звернулося 300 відвідувачів, проте, каже, великих черг немає. У приміщенні 2-3 людини. Графік роботи на період карантину також змінили.

“Якщо раніше ЦНАП працював в четвер до 20:00, то це зараз скасовано. Також ми не працюємо в суботу та неділю. Раніше у суботу ми працювали. Відповідно тепер працюємо у понеділок, вівторок, середу, четвер з 09:00 до 17:00 години без обідньої перерви. У п’ятницю – із 9-ї до 16-ї годин”, – розповідає керівник Центру.

За словами Богдана Пителя, пріоритет в обслуговуванні надаватимуть жителям Івано-Франківської ОТГ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: