facebook

Франківські волонтери придбали очищувач повітря для онковідділення обласної дитячої лікарні

Волонтери проєкту «На_шапку» придбали очищувач повітря для дитячого онкогематологічного відділення Івано-Франківської ОДКЛ.

Під час сезону На_шапку-2022 волонтери збирали гроші на ламінарний бокс, проте для його закупівлі не вистачило коштів. Хоча, як інформують волонтери, апарат “все одно з’явився у відділенні завдяки зусиллям багатьох людей та успішним переговорам”.

Пише - джерело.

У сезоні На_шапку-2022 ми збирали кошти на ламінарний бокс для Онкогематологічне відділення ІФ ОДКЛ. Як ми писали у нашому сезонному звіті – на бокс ми не дозбирали. Але він все одно з’явився у відділенні завдяки зусиллям багатьох людей та успішним переговорам, – йдеться у повідомленні.

Натомість благодійники придбали швейцарський очищувач повітря преміумкласу IQAir CleanZone.

Очищувач обладнаний найсучаснішим фільтром HyperHEPA. Це механічний повітряний фільтр з більш глибоким очищенням, зі значно більш дрібними волокнами, серед яких затримуються віруси та інші дрібні часточки. Ефективність очищення максимально наближена до 100%. Саме такі фільтри гарантують медичний клас очищення HEPA H12/13, – зазначають волонтери.
Повна вартість такого обладнання – 332 000 грн.
Враховуючи обставини бору та ситуацію в Україні вдалося отримати знижку від постачальника. Тож благодійники заплатили  237 240 грн. Вже другий тиждень очищувач успішно працює у відділенні.

The post Франківські волонтери придбали очищувач повітря для онковідділення обласної дитячої лікарні appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: