facebook

Франківська блогерка Верба вважає, що її облили брудом на ТРК Україна і вже знайшла адвоката (відео)

Журналісти зняли сюжет про заробітки відомої франківської блогерки Юлії Вербинець. Відео неабияк обурило дівчину і вона оприлюднила відповідь в своєму блозі.

Пише - джерело.

Нещодавно та телеканалі Україна вийшов сюжет про роботу та заробітки відомих інфлюенсерів. Журналісти намагалися з’ясувати, чи дійсно блогери заробляють великі кошти та за що, власне, їм платять. Під «роздачу» потрапила і франківська блогерка Юрія Вербинець, відома під ніком @verbaaa

«Вони заробляють, знімаючи своє життя на відео. Хтось в ролі інста-мами, як Софія Стужук. Чим завоювала майже 6 мільйонів підписників. Або Тетяна Кодзаєва з Івано-Франківська чий фешн блог підкорив Європейський союз моди і мільйон підписників. Інші вражають користувачів тревел блогами, як от Антон Птушкін. Свої мільйони переглядів вони заробляють яскравим контентом. Але в чому популярність інших блогерів, які на перший погляд нічого не роблять? Вони не співаки і не актори, але заробляють аж не менше за них. Бо хизуються перед своїми підписниками шикарними машинами, елітними квартирами, постійними поїздками на відпочинок в екзотичні країни і це, наприклад, в 17 років», – відзначили журналісти.

Чи дійсно їхнє життя таке розкішне, чи це лише красива картинка? Почали зі сторінки франківської блогерки Юлії Вербинець, назвавши її сторінку з Інстаграму «просто мрією».

«Фото з відпочинку на Мальдівах, шопінгу в Дубаї, в одязі люкс, а ось демонструє люксове авто і запевняє на все це заробила сама в свої 17 років. Тобто, розваги і миле обличчя, і все? Мільйони гривень пливуть до твоїх кишень?», – продовжили в сюжеті.

Читайте також:  5 тисяч за ненаписаний пост: франківський готель розповів про шантаж з боку блогера. АУДІО

Підписники Верби зізнались журналістам, що їм подобається блогерка за щирість. Та все ж журналісти звернулися до керівниці агенції, яка спеціалізується на просуванні в Інтернеті, щоб проаналізувати сторінку Юлії.

«Цей блогер не дуже перебирає рекламою. Він транслює красивий, багатий спосіб життя. Проте, рекламує своїй аудиторії досить дешеві та сумнівного виробництва речі», – відзначила експертка Дар’я Яблочкіна.

На сюжет відреагувала сама блогерка Юлія Вербинець. Дівчина зазначила, що 80% поданої інформації це неправда. Саме тому вона вже знайшла адвоката. Щоправда, ще вагається чи судитися з телеканалом.

«Якщо про мене 80% просто збрехали, то уявіть собі, які новини нам розповідають про ситуацію в країні? Я знайшла адвоката, вона займається справами депутатів і, поспілкувавшись з нею, вона сказала, що реально виграти цей суд. Звичайно, що її послуги, її робота буде дорого коштувати тому, що ця людина має ім’я, репутацію, багато виграних справ. Просто вона мене попередила, що це буде дорого і на це треба потратити дуже багато свого часу. Другий варіант, просто на це забити і жити своїм життям”, – відзначила блогерка.

Також вона запитала підписників чи їй продовжувати «боротися за правду»? та подякувала аудиторії за підтримку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: