facebook

Франківка звинувачує медиків у непрофесійності (відео)

Франківка Олександра Клюба потрапила в міську центральну клінічну лікарню з гайморитом, а вийшла з інвалідністю.

Жінка звинувачує медиків у непрофесійності та безвідповідальності. У цій справі поліція відкрила кримінальне провадження, проте медики, які лікували жінку, досі працюють на своїх посадах, пише “Суспільне”.

Пише - джерело.

Олександра Клюба розповідає, що потрапила в лікарню ще у березні. Скаржилася на головний біль. Медики підтвердили гайморит та запропонували зробили трепанопункцію.

“Я чула буквально кожен удар молотком. У мене потіли руки постійно, я казала, що мені холодно. І відчула, як якийсь інструмент пройшов мені в голову. Впав тиск, я втрачала свідомість. Я дуже себе погано почувала, вони (лікарі – ред.) на це не зважали. Один з лікарів казав: “Не муркай, просто лежи”. І далі робили свою роботу“, – пригадує Олександра Клюба.

Читайте також:  "Допоможіть, людині погано": у Франківській лікарні помер чоловік, поки лікарі "обідали"

Операція тривала 40 хвилин. Після – жінка вже не могла самостійно ходити. Пригадує, що у неї тоді підвищилась температура та була втрата пам’яті. Через два тижні її виписали з тими ж симптомами. Наступного дня Олександра зробила комп’ютерну томографію головного мозку. Виявилося, що в неї гематома та внутрішньомозковий крововилив правої лобної ділянки.

“Вони (лікарі – ред.) винесли мені КТ і повідомили: “Не дурно тебе боліла голова. Звертайся в обласну клінічну лікарню”. Відправили мене не на швидкій, бо я вже була виписана один день. Я поїхала зі швами і температурою своїм ходом“, – розповідає жінка.

Головний лікар міської центральної лікарні Тарас Масляк відмовився надати коментар кореспондентам, пояснивши, що тривають слідчі дії.

Олександра Клюба написала на медиків заяву в поліцію.

Речниця обласної поліції Христина Максимчак підтвердила, що кримінальне провадження відкрили.

Більше у сюжеті

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: