facebook

Франківчанка Кароль стала веганкою і пояснила своє рішення

Українська співачка Тіна Кароль заявила, що за місяць до подорожі в Намібію (Африка), де вона знялася у чуттєвій фотосесії, перейшла на веганство.

Пише - джерело.

Так, за словами знаменитості, вона прокинулася в один день і зрозуміла, що більше не може їсти м’ясо. Такими подробицями Кароль поділилася на особистій сторінці в Instagram.

“За місяць до поїздки в Намібію я стала веганом. В один день я прокинулася і відчула – все! А коли ми приїхали до Намібії, то зрозуміла, що я одна з них: люди, як і звірі – рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м’ясо”, – зазначила співачка.

Читайте також:  У Черкаській області померло немовля після того, як мати кілька годин випивала з друзями на вулиці

Вона також додала, що навчилася мислити більш масштабно, стала набагато щасливішою та відчула свободу на фізичному рівні. Кароль зізналася, що у неї немає відчуття якоїсь втрати.

“У мені немає відчуття втрати. Я не хочу більше думати про втрату, як про безповоротну точку. Після неї обов’язково буде придбання. Наші втрати з точки зору майбутнього – це можливості знайти щось краще і відкрити очі. Це реверс: втратили – знайшли”, – підсумувала співачка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: