facebook

FlixBus запускає нову міжнародну лінію через Івано-Франківськ та Коломию

FlixBus, найбільший оператор автобусних перевезень Європи, оголосив про відкриття 3 нових міжнародних ліній з України – до Польщі та Чехії. FlixBus

Зміцнив становище на українському ринку, додавши на карту своїх маршрутів три обласних центри – Чернівці, Івано-Франківськ та Луцьк. Всі нові лінії відправлятимуться два рази на тиждень починаючи з 4 листопада, а в перші два тижні поїздок квитки можна купити зі знижкою.

Пише - джерело.

«СЬОГОДНІ FLIXBUS В УКРАЇНІ ВИХОДИТЬ НА НОВИЙ РІВЕНЬ, МИ НАРЕШТІ ЗАПУСКАЄМО ТУТ НОВІ ЗЕЛЕНІ ЛІНІЇ З ПОВНИМИ СТАНДАРТАМИ FLIXBUS, А ОСОБЛИВО ДЛЯ НАС БУЛО ВАЖЛИВО З’ЄДНАТИ БРЕНДОВАНИМИ АВТОБУСАМИ КИЇВ І ВАРШАВУ, – ПРОКОМЕНТУВАВ МІХАЛ ЛЕМАН, ДИРЕКТОР FLIXBUS В УКРАЇНІ, ПОЛЬЩІ ТА КРАЇНАХ БАЛТІЇ. – FLIXBUS ТЕПЕР ДОСТУПНИЙ В 12 УКРАЇНСЬКИХ ОБЛАСТЯХ. МИ РОЗШИРЮЄМОСЯ ЗА ЧАСІВ, КОЛИ ВСІМ ТУРІСТІЧНИМ БІЗНЕСАМ ДОВОДИТЬСЯ НЕЛЕГКО, АЛЕ ПОПИТ НА ПОЇЗДКИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ПОЛЬЩЕЮ ІСНУЄ НАВІТЬ ЗАРАЗ, КОЛИ ПОДОРОЖУВАТИ МОЖУТЬ В ОСНОВНОМУ ТРУДОВІ МІГРАНТИ»

Читайте також:  У Франківську два тролейбусні маршрути не заїжджатимуть на Європейську площу

Дві з нових ліній – N3222 Київ-Варшава-Щецин і 3241 Чернівці-Варшава – будуть з повними стандартами і фірмовими зеленими автобусами FlixBus.

Маршрути цих ліній:
N3222: Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава – Лодзь – Познань – Гожув- Велькопольський – Щецин
3241: Чернівці – Коломия – Івано-Франківськ – Львів – Люблін – Варшава.

Також у компанії розказали, що в час пандемії стараються максимально дотримуватися заходів безпеки. Серед них – обов’язкове носіння засобів захисту пасажирами під час всієї поїздки, посадки та висадки, безконтактний контроль квитків та документів, дезінфекція рук та дотримання дистанції.

Автобуси проходять комплексну дезінфекцію після поїздки, щоб наступні пасажири були впевнені в безпеці транспорту.

“ДОТРИМАННЯ ПОДІБНИХ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ДОЗВОЛЯЄ СТВЕРДЖУВАТИ, ЩО ПЕРЕВЕЗЕННЯ НА ТАКІ ДОВГІ ДИСТАНЦІЇ Є БЕЗПЕЧНИМИ ТА ЗАЙМАЮТЬ ВСЬОГО 1% З МОЖЛИВОГО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ВІРУСУ”, – РОЗПОВІВ КЕРУЮЧИЙ ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: