facebook

Facebook та Instagram заборонять рекламу медичних масок через COVID-19

У Facebook і Instagram заборонять рекламу медичних масок, щоб не допустити спекуляцій на тлі надзвичайної ситуації через новий коронавірус. Про це повідомляється на сайті компанії Facebook, передає УНН.

Пише - джерело.

“Ми забороняємо рекламу і комерційні оголошення про продаж медичних масок для обличчя. Ми уважно стежимо за COVID-19 і внесемо необхідні оновлення в нашу політику, якщо побачимо людей, які намагаються використовувати цю надзвичайну ситуацію в області охорони громадського здоров’я”, – написав у Twitter глава відділу менеджменту продукції Facebook Роб Летерн.

Так, в Facebook повідомляють, що почнуть впроваджувати зміни вже через кілька днів. Крім того, про зміни заявив і Instagram.

“Ми видаляємо дезінформацію, пов’язану з COVID-19, і коли хтось натискає на хештег, пов’язаний з COVID-19, ми показуємо звіти Всесвітньої організації охорони здоров’я, і ​​Центри з контролю профілактиці захворювань США”, — повідомили розробники.

Читайте також:  Людей просять не залазити на декоративних слоників у парку Шевченка

Пізніше Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебрейєсус подякував розробникам за боротьбу з дезінформацією і бажання донести правдиву інформацію.

Нагадаємо, що Google і Microsoft відкриють доступ до платних сервісів через коронавірус.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: