facebook

Епідемія коронавірусу: кількість інфікованих COVID-19 в Іспанії зросла до 119 осіб

Понад 110 випадків зараження новим коронавірусом було виявлено в Іспанії за час поширення інфекції в країні. Про це заявив в понеділок журналістам директор Центру координації та надзвичайних ситуацій в області охорони здоров’я при МОЗ королівства Фернандо Сімон, пише УНН з посиланням на видання El País.

Пише - джерело.

Раніше повідомлялося про 83 випадки з урахуванням двох, які одужали. До теперішнього моменту інфіковані були виявлені в багатьох регіонах країни. “Зараз виявлено 115-120 випадків (захворювання в Іспанії)”, — сказав Сімон.

Як уточнювала газета El País, в автономному співтоваристві Астурія в лікарню з коронавірусів доставлений 70-річний чилійський письменник Луїс Сепульведа.

Читайте також:  Немає температури: лікар розповів про незвичайні симптоми “Дельта+”

Брифінг директора Центру координації та надзвичайних ситуацій в області охорони здоров’я при МОЗ Іспанії Фернандо Сімона:

Додамо, випадок зараження коронавірусною інфекцією підтвердився у громадянина Росії, який повернувся з Італії. Захворювання протікає в легкій формі, повідомили в понеділок журналістам в оперативному штабі з контролю і моніторингу ситуації з коронавірусом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: