facebook

Екстрасенс назвав області, які загарбники закидають ракетами вже скоро

За словами Романа Шептицького, ворог діє хаотично.

Пише - джерело.


Екстрасенс Роман Шептицький назвав міста та області, над якими нависла небезпека. За його словами, російська армія буде мститися за всі поразки.

“Ворог мститиме нам за кожну поразку. Тому є реальна загроза замінувань, терактів. Це найбільше стосуватиметься західної України – Хмельницька область, Львівська, Рівненська, Івано-Франківська. Також під загрозою Вінницька, Полтавська області і Київ. Північ України також може страждатиме від обстрілів. Треба бути обережними зараз на кожному кроці. Ворог діє хаотично, тому ми напевно не можемо знати, де вони “гахнуть” цього разу”, – сказав Шептицький в інтерв’ю УНІАН.

Читайте також:  Додати всім матерям по 10 років до стажу за народження і виховання дитини” : так як це важка і клопітка праця – опублікована петиція

Він додав, що Росія нападатиме на Україну доти, поки вона зможе накопичувати ресурс.

“Ми бачимо, що Росія періодично призупиняє війну, накопичує ресурс, а потім знову нападає. Я розумію, що вони робитимуть це доти, поки зможуть накопичувати цей ресурс. Ймовірно, до кінця року. Проте у них немає ресурсів, щоб йти на північні області знову і на Київ у тому числі. Вони, звичайно, очікували це від Білорусі, але вона не піде на нас. Складається враження, що Лукашенко чекає поки виграє Україна, аби потім зайняти більш нейтральну позицію”, – додав експерт.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: