facebook

“Дива немає”: студент тернопільського університету потонув у ставі, його тіло знайшли водолази (ФОТО)

Вчора, 27 червня, під час святкування Дня молоді на тернопільському ставі потонув юнак. 19-річний юнак близько 23:00 сказав дівчині, що повернеться за кілька хвилин, а сам пішов поплавати і не повернувся.

Пише - джерело.

Спочатку відпочивальники шукали його самі, а згодом викликаля рятувальників. Пошуки тривали до 01:00 28 червня і були поновлені на світанку. Відомо, що хлопець був студентом Західноукраїнського університету, родом із Волині.

Щойно стало відомо, що дива не трапилося – його тіло знайшли водолази.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНУ України в Тернопільській області, для проведення пошукових заходів, 27-28.06.2021 року на місце події залучалися відділення 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління та рятувально-водолазне відділення АРЗ СП: всього 11 рятувальників та 5 одиниць техніки, в тому числі 2 плавзасоби. Зусиллями рятувальників 28 червня о12:00 тіло виявлено та піднято на поверхню. Рятувальники вкотре звертаються до жителів області з проханням дотримуватись правил безпеки на водоймах. Це необхідна умова, від якої залежить збереження людського життя і здоров’я!

Читайте також:  Зеленський присвоїв звання Героя України 14 військовим, 6 – посмертно

З початку 2021 року на водоймах Тернопільської області загинули 11 людей, з них 2 неповнолітніх.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: