facebook

Дитячий табір “Сокіл” планують передати у комунальну власність

Сьогодні, 30 липня, на сесії міської ради депутати схвалили звернення до Керівника відокремленого підрозділу «Бурштинська теплова електрична станція» АТ «ДТЕК Західенерго» щодо передачі до комунальної власності Івано-Франківської МТГ санаторію-профілакторію «Сокіл».

Пише - джерело.

Про це повідомляє Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа.

Цього року з бюджету громади виділили 1 млн 500 тис грн дитячі санаторії, що на 300 тисяч грн більше ніж у 2019 році.
Очільник міста зазначив, що зараз здійснюється великий обсяг заходів для організації та проведення оздоровчої кампанії для дітей: закупівля санаторних путівок, санітарно-лікувальні послуги й організація дозвілля. У першочерговому порядку забезпечується відпочинок та оздоровлення пільгових категорій
“В 25-ти кілометрах від нашого міста, неподалік річки Лімниця, розташований санаторій-профілакторій «Сокіл». Затишний ліс, неймовірний краєвид та цікава програма – все це для найкращого відпочинку дітей. Санаторій-профілакторій має відповідну матеріально-технічну базу! Він нам вкрай необхідний, адже “Лімниця” не в змозі охопити таку кількість охочих відпочити. Тому, офіційно звернулись з проханням передати нам “Сокіл” у комунальну власність міста. Сподіваємось на позитивне рішення!”, – йдеться у дописі.

Читайте також:  Табір, де на пожежі загинув 17-річний юнак, перевіряє управління Держпраці

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: