facebook

Директора Івано-Франківського агролісгоспу судитимуть за продаж лісопродукції за заниженими цінами

Прокуратура Івано-Франківської області вживає заходи щодо своєчасного виявлення та ефективного розслідування кримінальних правопорушень у лісовій сфері, встановлення винних осіб, притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Пише - джерело.
Так, 27 грудня скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем директором одного зі спеціалізованих агролісгоспів Івано-Франківської області, який з метою одержання неправомірної вигоди на користь іншої юридичної особи, достовірно знаючи про ціни на лісопродукцію, здійснив відпуск лісоматеріалів та реалізував технологічну сировину породи «дуб звичайний» за значно заниженою ціною.
Внаслідок злочинних дій посадової особи комунального агролісогосподарського підприємства спричинено збитки на загальну суму близько 500 тис. грн.
Дії обвинуваченого прокуратурою області кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем») КК України, санкція якої передбачає покарання до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також:  Борщівник Сосновського. Франківців попереджають про небезпечну рослину

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: