facebook

Дим від лісових пожеж у США накрив Канаду – фото

Дим від лісових пожеж у американському штаті Вашингтон дійшов до Канади. Він накрив більшість південних регіонів канадської провінції Британська Колумбія.

Про це пише канадський громадський мовник CBC News:

Пише - джерело.

«На острові Ванкувер у регіон Оканаган – жителі прокинулися під відчутний запах і димний аромат у повітрі».

Через зниження показників якості повітря, міністерство навколишнього середовища Канади рекомендує жителям Британської Колумбії обмежити перебування на вулиці, а дітям і літнім людям взагалі відмовитися від активних дій під відкритим небом.

ЗМІ опублікували ряд фото на яких видно, що через масштабні пожежі у трьох штатах Каліфорнія, Орегон і Вашингтона – небо стало червоним. У США горять сотні тисяч акрів лісу, тисячі громадян евакуювали.
Раніше ми писали, що у небезпечній зоні опинилися райони 5 штатів, у них проживають більше 30 мільйонів людей.

Читайте також:  Дівчина гуляла в лісі та побачила букет квітів, який забрала собі та судячи з усього, зробила жахливу помилку

Дим від лісових пожеж у американському штаті Вашингтон дійшов до Канади. Він покрив більшість південних регіонів канадської провінції Британська Колумбія.
Для боротьби з вогнем влада мобілізувала тисячі рятувальників, залучена спецтехніка. Однак суха і вітряна погода в регіоні заважає пожежним взяти стихію під контроль. У деяких районах доводиться евакуювати навіть рятувальників.

Дим від лісових пожеж у американському штаті Вашингтон дійшов до Канади. Він покрив більшість південних регіонів канадської провінції Британська Колумбія.
Нагадаємо, про лісові пожежі стало відомо в серпні. Тоді влада штату Каліфорнія розпорядилися про евакуацію близько 120 тисяч жителів, будинкам яких погрожували природні пожежі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: , ,