facebook

Дякую лікарю: українці в мережі запустили флешмоб подяки медикам4

У соцмережах запускають проєкт “Дякую за життя” – флешмоб підтримки медичних працівників у вигляді особистих історій.

Про ініціативи агенції “Здорові комунікації” написала у Facebook її засновниця Наталія Тулінова.

Пише - джерело.

Щоб стати учасником флешмобу, достатньо поширити у соцмережах Facebook або Instagram повідомлення з подякою медичному працівнику, при цьому використавши хештег #дякуюлікарю.

Мета проєкту щиро подякувати лікарям, які рятують життя українців у надзвичайних ситуаціях і щодня. У відео чи текстових повідомленнях зі згаданим хештегом учасники можуть ділитись тим, як “люди в білому” стали для них рятівниками, опорою чи прикладом.


“Саме такі історії допомагають підвищити довіру до медиків. Проєкт – мій персональний вклад в ту допомогу, яку лікарі надавали мені і моїй родині в найскрутніші моменти життя. В пологовому залі, під час важких переймів, коли на світ з’являлась моя старша донечка. Моєму батьку в нейрохірургічному відділенні для спінальників, де люди лежать роками, і їх життєві драми страшні, і водночас крихкі, як і їх життя. За вчинок незнайомої лікарки в стаціонарі міської лікарні, в дефіцитні 90-ті роки, де вона зробила неймовірне, знайшовши потрібну кров, щоб моя, тоді ще молода матуся, не залишила мене 13-річну на цьому світі одною. Вони і досі дорожать одна одною”, – написала Наталія Тулінова.

Читайте також:  В Італії жертвами коронавірусу стали 17 лікарів

Вона зазначила, що це – її позиція в той час, коли багато хто недооцінює та критикує лікарів, а вони, попри все, готові стояти на стражі людського життя. І жертовно роблять це щодня.

Флешмоб уже підтримав Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), серед його перших учасників зірки шоу-бізнесу, лідери громадської думки, засновники благодійних фондів, представники громадського та бізнес-сектора.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: